![Muffin al farro e fondente Muffin al farro e fondente](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B48D953B-83E5-4F87-BF8D-34689D6286F4/Derivates/98414F42-CD11-434C-8079-56C879CC4892.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di chicchi di farro
- 2 uova
- 60 g di olio di semi di girasole
- 100 g di zucchero di canna integrale
- 200 g di bevanda a base di mandorle
- 40 g di cacao amaro in polvere
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 24.6 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plumcake integrale noci e cocco
55 Min
Muffin alle mandorle
40 分钟
Muffin al cioccolato e nocciole
40 分钟
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 分钟
Plumcake con farina di riso
50 Min
Biscotti veloci di frutta secca e cioccolato (senza zucchero)
35min
Torta integrale di mele
45 分钟
Muffin integrali alle prugne
30 Min
Black muffin
35min
Plumcake pesche e farro con latte di soia
1hod. 10min
Torta di carote e nocciole alla farina di farro
1 Std.
Biscotti d'avena
45 分钟