Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with porcini mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903.2 mg
Białko
19 g
Kalorie
1964.6 kJ /
467.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean pasta salad
50 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Omelette
30 min
Potato cakes
45 min
Spaghetti carbonara
35 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Aglio olio e peperoncino
35 min