Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with porcini mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903.2 mg
Białko
19 g
Kalorie
1964.6 kJ /
467.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Ratatouille
40 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min