Urządzenia i Akcesoria
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
long-grain white rice100 g
-
water for soaking
-
skinless snapper fillets 150-180 g each2
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
salt plus extra to taste
-
cherry tomato cut into halves6
-
apples (1 apple), cut into pieces (1.5 cm) and cored120 g
-
pears (1 pear), cut into pieces (1.5 cm) and cored120 g
-
honey1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
carrots cut into matchsticks (1 cm x 5 cm)130 g
-
150 g broccoli, broken into floretsasparagus spears cut into halves lengthways if thicker than 1 cm4
-
plain flour40 g
-
brown sugar20 g
-
unsalted butter20 g
-
onions cut into pieces (4 cm)150 g
-
garlic clove1
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (3 cm)250 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut into pieces80 g
-
fresh chives cut into small pieces, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3480 kJ /
832 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.2 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24 godz. 15 min
Gluten free plain flour
5 min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Cream of mushroom soup
20 min
Crab linguine
30 min
Tamarind paste
45 min
Duck and cherry salad
45 min
Power Muesli
Brak ocen
Mixed vegetable mash (purée)
40 min