Urządzenia i Akcesoria
Mexican scrambled eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
unsalted butter20 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces100 g
-
pickled jalapeño chillies20 g
-
tomato cut into quarters and seeds removed1
-
eggs4
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1333.9 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
1493.9 kJ /
355.7 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Slap pap (soft porridge)
40 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Vegetable liquid stock (TM5)
3 godz. 15 min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 godz.
Mocha-iced coffee
5 min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min