Urządzenia i Akcesoria
Mexican scrambled eggs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
unsalted butter20 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces100 g
-
pickled jalapeño chillies20 g
-
tomato cut into quarters and seeds removed1
-
eggs4
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
pouring (whipping) cream30 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1333.9 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
1493.9 kJ /
355.7 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amarula coffee
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Curry lamb soup (TM6)
5 godz. 10 min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
High protein peanut banana shake
5 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min