Urządzenia i Akcesoria
Fish and mixed vegetable parcels
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
grated lemon zest2 tbsp
-
white fish fillets (120-200 g each - see Tips)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice (approx. 1 lemon)50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut into slices (3 mm)400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610.2 mg
Białko
43.2 g
Kalorie
1869.3 kJ /
445.1 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Steamed fish with green mash
50 min
Rice salad
1 godz.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min