![Fish and mixed vegetable parcels Fish and mixed vegetable parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/912868BB-DA93-4B6D-B928-250115838473.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 610.2 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Cod with citrus butter
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Turmeric fish
30 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Asian-style fish fillets
30 Min
Rice salad
1 Std.
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min