Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Białko
- 43.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 610.2 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Prawn stir-fry
25 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Asian-style fish fillets
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50 min
Chicken cacciatore
50min
Cod with citrus butter
40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min