Urządzenia i Akcesoria
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Total recipe
Składniki
-
beef chuck steak cut into cubes (2-3 cm)300 g
-
cauliflower cut into florets200 g
-
purple carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)200 g
-
sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)200 g
-
apple peeled, cored and cut into quarters1
-
pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)90 g
-
butter30 g
-
water plus extra if needed200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
75.7 g
Kalorie
4881.4 kJ /
1162.2 kcal
Tłuszcz
40.6 g
Błonnik
27.4 g
Węglowodany
101.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 min
Avocado and egg yolk purée (around 6 months)
30 min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50 min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35 min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30 min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30 min