Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.9 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1521.3 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Green goodness soup
10 min
Lamb and barley soup
50 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 godz. 15 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Oysters with lime granita
5 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.