Urządzenia i Akcesoria
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
light olive oil200 g
-
egg yolks room temperature2
-
lime juice only½
-
flaked salt1 tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce cut into small pieces50 g
-
sour cream20 g
Coriander salsa
-
brown onion80 g
-
water80 g
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
lime zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced½
-
raw sugar (optional)1 pinch
-
sea salt flakes1 pinch
-
fresh coriander leaves only20 sprigs
Corn
-
water700 g
-
corn cobs silks and husks removed and cobs cut into halves3
-
pecorino cheese grated, to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
578.4 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
2000.8 kJ /
476.3 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian chicken noodle salad
45 min
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Citrus margarita
10 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 godz. 35 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Frozen pineapple cream
10 min
Sushi salad
1 godz.
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2 godz.
Steamed greens with lemon feta
20 min
Mango daiquiri
5 min