Urządzenia i Akcesoria
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Chipotle mayonnaise
-
light olive oil200 g
-
egg yolks room temperature2
-
lime juice only½
-
flaked salt1 tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce cut into small pieces50 g
-
sour cream20 g
Coriander salsa
-
brown onion80 g
-
water80 g
-
chilli powder (optional)½ tsp
-
lime zest, peeled into strips (1 x 4 cm), no white pith and juiced½
-
raw sugar (optional)1 pinch
-
sea salt flakes1 pinch
-
fresh coriander leaves only20 sprigs
Corn
-
water700 g
-
corn cobs silks and husks removed and cobs cut into halves3
-
pecorino cheese grated, to serve100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
578.4 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
2000.8 kJ /
476.3 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled pork with apple and fennel salad
2 godz. 45 min
Watermelon lemonade
10 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 godz. 40 min
Traditional gravy
25 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Red rice
55 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1 godz. 15 min
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.
Steamed greens with lemon feta
20 min
Smoked Indian-spiced quail
3 godz. 20 min