Spiedini di frittata alle erbe
TM5 TM6

Spiedini di frittata alle erbe

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di origano secco
  • 6 uova
  • 1 cucchiaino di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 8 fette di mozzarella, scolata
  • 4 fette di pomodoro fresco

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1389 kJ / 332 kcal
Białko
27.3 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy