Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di origano secco
- 6 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 8 fette di mozzarella, scolata
- 4 fette di pomodoro fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Białko
- 27.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittata con verdure
35p
Mousse di salmone su tartine di segale
15p
Crostini di polenta con tonno affumicato
1óra
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Canapè frittatine di verdura
35p
Turbantini affumicati
40 Min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Mini fior di cheesecake
2 Std. 15 Min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35p
Flan di funghi porcini
1óra
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25 min