Spiedini di frittata alle erbe

Spiedini di frittata alle erbe

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 pezzi

Składniki

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di origano secco
  • 6 uova
  • 1 cucchiaino di pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 8 fette di mozzarella scolata
  • 4 fette di pomodoro fresco

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 332 kcal / 1389 kJ
Białko 27.3 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 3.7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...