Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 1000 g d'endives
- 50 g de parmesan, en morceaux de 2 cm
- 3 œufs
- 150 g de lait
- 100 g de crème liquide entière
- du sel
- du poivre moulu
- 2 boules de mozzarella, coupées en fines tranches
- 24 tomates cerise, coupées en deux
- 100 g de pancetta en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1693 kJ / 406 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1 Std. 20 Min
Lasagne de courgette
50min
Aubergines farcies aux chipolatas
1sa 10 dk
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Endive au jambon et au gorgonzola
50min
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Quiche à l'endive et au lard
1h 15min
Gratin au lard
2 godz. 25 min