Œufs cocotte à la florentine
TM6 TM5

Œufs cocotte à la florentine

4.7 (212 ocen)

Składniki

  • 50 g de parmesan
  • 40 g d'oignon coupé en morceaux
  • 25 g de beurre
  • 250 g de pousses d'épinards frais
  • 100 g de crème liquide entière
  • ½ c. à café de piment d'Espelette en poudre, et un peu pour le décor
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 4 œufs
  • 250 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1123 kJ / 269 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy