Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 400 g de patate douce, détaillée en cubes
- 100 g de marrons entiers, épluchés, en conserve ou surgelés
- 20 - 30 g de filet de dinde, sans peau, coupé en lanières
- 20 g de beurre, coupé en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 942 kJ / 224 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aiguillettes de poulet au sésame, riz aux cranberries
1 godz. 30 min
Lapin, pois mange-tout et purée de patate douce au lait de coco
1h 20min
Poulet à la courge et au sarrasin
45min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée carotte-coco
40min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1 godz. 15 min
Colin, haricots verts et purée de petits pois à la menthe
50min
Bœuf et graines de courge, purée de patate douce
35min
Gambas snackées, purée de courge, crème de coco et citron vert
40min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée butternut-noisettes
50min