Urządzenia i Akcesoria
Stuffed jacket potatoes (two ways)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Jacket potatoes
-
potatoes or sweet potatoes (medium-large)6
Chipotle mince filling
-
tasty cheese cut into pieces (3-4 cm)120 g
-
water500 g
-
beef mince500 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into pieces1
-
chipotle chillies in adobo sauce (including 3 chillies - see Tips)3 tbsp
-
salt½ tsp
-
barbecue sauce130 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
red capsicum cut into pieces (1 cm)½
Broccoli and cheese filling (vegetarian)
-
tasty cheese cut into pieces (3-4 cm)120 g
-
water500 g
-
broccoli cut into florets200 g
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
red capsicum cut into halves½
-
oil40 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
wholegrain mustard3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
518.9 mg
Białko
31.3 g
Kalorie
1989 kJ /
469.6 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Asian nachos
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Turkey patties
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Bacon and spring onion potato salad
1 godz. 5 min