Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Vegetarian Medallions
Brak ocen
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Irish lamb stew
6 godz. 20 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13 godz.
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min