Urządzenia i Akcesoria
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
white cabbage thickest part of the core removed, cut into 1–2 wedges that fit through feeder tube200 g
-
red onion (approx. ½ onion - optional)60 g
-
carrot trimmed and peeled100 g
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges (or cut to fit through feeder tube)100 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
mayonnaise (see Tips)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
92.8 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
504.4 kJ /
120.6 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Coleslaw
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min