Chile con queso cob loaf
TM31 TM5 TM6

Chile con queso cob loaf

5.0 (10 ocen)

Składniki

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g mature cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp cornflour
  • 40 g pickled jalapeño chillies (see Tips)
  • 4 spring onions/green onions, white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve
  • ¾ tsp Mexican chilli powder (see Tips)
  • ¾ tsp ground cumin
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 180 g cream cheese
  • 200 g sour cream
  • vegetable crudités, of choice, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1615.1 kJ / 386 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
44.4 g
Tłuszcz
16.9 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
4 g
Sód
666.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy