Urządzenia i Akcesoria
Chile con queso cob loaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
cob loaf (20 cm)1
-
mature cheddar cheese cut into cubes (3 cm)200 g
-
garlic clove1
-
cornflour2 tsp
-
pickled jalapeño chillies (see Tips)40 g
-
spring onions/green onions white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve4
-
Mexican chilli powder (see Tips)¾ tsp
-
ground cumin¾ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
cream cheese180 g
-
sour cream200 g
-
vegetable crudités of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
666.5 mg
Białko
14.7 g
Kalorie
1615.1 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with lemon cream
45min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Spiralized Scalloped Potatoes
1u. 30min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4u.
Curried sausages
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Salted caramel slice
2u. 30min
Traditional sausage rolls
50min
Chilli and cheese nachos
35min
Lemonade scones
25min