Urządzenia i Akcesoria
Quiche ai formaggi e erba cipollina
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porzioni
Składniki
-
400 g di pasta brisée pronta
-
200 g di gorgonzola piccante a pezzi
-
400 g di ricotta vaccina ben scolata
-
100 g di panna fresca liquida
-
2 - 3 fili di erba cipollina fresca spezzetati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
545.8 mg
Białko
14 g
Kalorie
1703.2 kJ /
407.1 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
24.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Torte...Vegetariane
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Lasagne al pesto, patate e fagiolini
2 Std.
Crostata salata alle mandorle con zucchine
1 Std. 30 Min
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Verdurine in sfoglia
1 Std.
Pasta brisée
10 Min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Torta di riso basmati gratinata
1 Std. 5 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Soufflé al formaggio
55 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min