![Quiche ai formaggi e erba cipollina Quiche ai formaggi e erba cipollina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/13508285-6158-4F15-9808-E1B4708BB15D/Derivates/B70244AA-F72C-4A12-B058-406C46314B0E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di pasta brisée pronta
- 200 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 400 g di ricotta vaccina ben scolata
- 100 g di panna fresca liquida
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca, spezzetati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1703.2 kJ / 407.1 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 28.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.2 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 545.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 godz. 35 min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Danish salate
1 Std. 45 Min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Torta pasqualina
2h 5min
Crostata salata di spinaci
1 Std.