Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 250 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
  • 400 g di farina ai 7 cereali
  • 10 g di sale + q.b.
  • 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 finocchio a fettine sottili
  • 120 g di olive nere denocciolate
  • 2 arance preferibilmente biologiche, pelate al vivo e a spicchi
  • 20 fette di bresaola

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 662 kcal / 2770 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 26.5 g
Węglowodany 80.6 g
Błonnik 9.2 g
Tłuszcz nasycony 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...