Urządzenia i Akcesoria
Panini al curry e ricotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porzioni
Składniki
-
250 g di latte
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino colmo di curry in polvere
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
80 g di ricotta
-
50 g di burro a pezzi (2-3 cm)
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.3 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane alla ricotta
3 godz.
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min