![Confettura di scalogno Confettura di scalogno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e9a9397e-ef46-47ca-913f-5e7ec6c460b9/Derivates/3f2dad72-d882-49de-934c-d687bdf7fb9c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di scalogni, puliti e a metà
- 220 g di zucchero grezzo di canna
- 170 g di vino bianco secco
- 170 g di aceto bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4527 kJ / 1083 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 3232.1 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 12 g
- Sód
- 0.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3 godz.
Crema dessert alla birra
2h 15min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Cocotte persi pien
1h
Zucchero alla noce moscata e cioccolato
10min
Salsa alla birra e mele
35min
Croccante a nido d'ape
1h 30min
Tiramisù al caramello
4 Std. 50 Min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 Std. 40 Min
Torcetti al burro veloci
1h
Dolce di mele in vasocottura
1h
Confettura di cipolle di Tropea
55min