Crêpes con capesante e porri

Crêpes con capesante e porri

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

Crêpes
  • 250 g di farina
  • 3 uova
  • 500 g di latticello
  • 30 g di burro salato morbido
  • ½ cucchiaino fior di sale
Farcitura
  • ½ dado per brodo di pollo (per 0,5 l di brodo)
  • 800 g di porri a pezzi
  • 50 g di burro salato + q.b.
  • 12 capesante fresche
    12 capesante, congelate, decongelate
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi pepe misto in grani

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 362 kcal / 1529 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 36.7 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...