Urządzenia i Akcesoria
Cipolline sott'olio
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 361 godz. 10 min
3 vasetti
Składniki
-
1000 g di aceto di vino bianco
-
200 g di vino bianco
-
30 g di zucchero di canna
-
6 foglie di alloro secche
-
1 cucchiaio di sale
-
500 g di cipolline rotonde piccole
-
6 grani di pepe nero
-
400 g di olio extravergine di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
7103.2 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
17440.1 kJ /
4168.3 kcal
Tłuszcz
397.4 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
61.7 g
Węglowodany
75.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zucchine piccanti
55min
Castagne sciroppate
721h 10min
Salsa al cren
120h 10min
Pesche sciroppate
721h 20min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min