Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 400 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine sott'olio
723h 15min
Funghetti sott'olio
721h
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Antipasto piemontese
25 Min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Zucchine piccanti
55min
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Carciofini sott'olio
721h 30min