![Cipolline sott'olio Cipolline sott'olio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25D14633-11D1-49D3-B49D-7FE2E1E1DEAA/Derivates/FE9E3887-2BBE-4820-BCF9-215F613A87ED.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 200 g di vino bianco
- 30 g di zucchero di canna
- 6 foglie di alloro secche
- 1 cucchiaio di sale
- 500 g di cipolline rotonde piccole
- 6 grani di pepe nero
- 400 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 16246 kJ / 3883 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 400 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Composta di pomodori e capperi
1h
Mostarda
36h 40min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min