Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g di lievito di birra fresco
- 50 g di latte
- 210 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 300 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Mousse al salmone
- 120 g di salmone affumicato a listarelle
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 548 kJ / 131 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Semifreddo nocciolato
8 godz. 20 min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Schiacciata integrale ai pomodori
45 Min
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1h 40min
Pizza Gourmet con spada affumicato e nocciole
4 Std.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10 min.
Plumcake ripieni al gianduia
50 Min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.
Pizza alla farina di farro
2 Std. 10 Min
Gelato al cioccolato senza uova e lattosio
10 godz. 20 min
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min