Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre demi-sel
- 4 pêches jaunes, pelées et coupées en quartiers
- 100 g de cassonade
- 3 œufs
- 130 g de sucre de canne blond
- 125 g de yaourt nature
- 250 g de farine de blé
- ½ sachet de levure chimique
- 70 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 4 brins de marjolaine fraîche, équeutés
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1322 kJ / 315 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake aux pommes
1h
Cake à l'abricot
50min
Cake aux poires très épicé
1h 10min
Gâteau fondant aux noix
40min
Muffins aux raisins
35min
Gâteau à l'orange
1h
Gâteau aux poires et aux amandes
1 Std. 50 Min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Muffins pomme-raisin
35min
Gâteau chocolat-abricot
2h
Gâteau au yaourt, pommes et raisins secs
40min
Gâteau aux amandes et à la mandarine
55min