Urządzenia i Akcesoria
Weißwurst im Glas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
4 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, (siehe Tipp)230 g
-
250 g Kalbfleisch, sehnenfreiSchweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)250 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)100 g
-
Wasser kalt70 g
-
Petersilie, frisch Blättchen abgezupft5 - 10 g
-
Öl zum einfetten
-
Zwiebeln20 - 30 g
-
Gewürz Compound für Weißwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
1424 mg
Białko
21 g
Kalorie
1469 kJ /
351 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Weisse Bratwurstschnecke
14 godz.
Geflügelleberkäse
14 godz. 15 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min