Urządzenia i Akcesoria
Altbayerischer Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 5 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, (siehe Tipp)200 g
-
Rinderfaschiertes, mager300 g
Zubereitung
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)60 g
-
Wasser kalt60 g
-
Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Majoran, getrocknet1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1549 mg
Białko
24 g
Kalorie
1317 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14 godz. 15 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min