Altbayerischer Leberkäse

Altbayerischer Leberkäse

3.7 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 5 min
4 Portionen

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, (siehe Tipp)
    200 g
  • Rinderfaschiertes, mager
    300 g
Zubereitung
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    60 g
  • Wasser kalt
    60 g
  • Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Majoran, getrocknet
    1 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1549 mg
Białko 24 g
Kalorie 1317 kJ / 315 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...