Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
- 300 g Rinderfaschiertes, mager
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 60 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 60 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1317 kJ / 315 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1549 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 Std. 30 Min
Pizza-Leberkäse
14h 20min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Scharfer Würstelsenf
96 Std. 5 Min
Käse-Leberkäse
14h 15min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7h 10min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min