Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 80 g Karotten, geschält
- 60 g Zwiebeln
- 25 g Essiggurkerl
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Sülzwurst
- 10 - 20 g heller Essig
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Sód
- 1152.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leberpastete im Glas
4 Std.
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Geröstete Leber
30min
Wiener Wurst
25h 30min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20h 30min
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min