Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)

Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)

4.2 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 Gläser

Składniki

  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte (siehe Tipp)
    400 g
  • Wasser
    1200 g
  • Karotten geschält
    80 g
  • Zwiebeln
    60 g
  • Essiggurkerl
    25 g
  • Gewürz Compound für Sülzwurst
    1 Päckchen
  • heller Essig
    10 - 20 g

Wartości odżywcze na 1 Glas

Kalorie 187 kcal / 778 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 1152.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...