Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl20 g
-
rote Zwiebeln in Spalten200 g
-
Karotten in Scheiben (0,5 cm)120 - 150 g
-
Selleriestangen in Scheiben (0,5 cm)50 - 70 g
-
Rotwein80 g
-
Zucker¼ TL
-
Salz1 TL
-
Schweinswangerl (à ca. 150 g)4
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
frische Rosmarinnadeln2 TL
-
Wasser bis zur Maximummarkierung
-
1 gestr. TL ZitronensäureZitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
89 mg
Białko
26 g
Kalorie
2243 kJ /
536 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide
8 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Boeuf Bourguignon
2 godz. 45 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 godz. 15 min
Steirisches Krenfleisch
2 godz. 45 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Hendlroulade mit Kürbisgemüse
45 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min