Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 120 - 150 g Karotten, in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen, in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 45 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3 Std.
Coq au vin
3 Std.
Gsiberger Leberpastete
3h 30min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2h
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2 Std. 45 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50 min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min
Rehmedaillons mit Sellerieravioli und Kürbisgemüse
1h 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min