Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g d'emmental, coupé en morceaux
- 500 g de panais, coupés en cubes
- 500 g d'eau
- 500 g d'oignons rouges, coupés en quatre
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 pâte feuilletée maison
- ½ camembert, coupé en lamelles
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1940.8 kJ / 465.3 kcal
- Białko
- 13.3 g
- Węglowodany
- 37.3 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte au poireau et saumon fumé
1 Std. 10 Min
Cake aux légumes
1h 15min
Tarte aux 3 légumes
1h 25min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1h 20 min
Tarte au thon et à la tomate
30 min
Pizza à la betterave
1h 30 min
Pizza à la pomme de terre et aux légumes
2 godz.
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1h
Pizza aux légumes
2 Std. 5 Min
Quiche oignon-artichaut
1 Std. 35 Min
Cake printanier
40 Min
Tarte croustillante carotte et courgette
1h