Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 2 c. à café de poudre de curcuma séché
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Brak ocen
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en bleu clair
55min
Riz à la tomate
30min
Mousse au thon
5 min
Sauce béchamel
15min
Riz Casimir
45min
Salade de betteraves
10 min
Sauce bolognaise
3h 15 min
Gâteau au yogourt
1h 40min
Sauce à salade à la française
20 min