Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de pelures d'oignons, rouges
- l'eau, à remplir jusqu'à la marque 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Œufs colorés en vert
Brak ocen
Œufs colorés en bleu clair
55 min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Riz Casimir
45min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1 godz.
Tarte aux abricots
1 godz. 10 min
Sauce à l'ail
10 min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Sauce bolognaise
3ωρ. 15 λεπτ.