Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de café instantané en poudre
- 120 g de chocolat en poudre, à diluer
- 500 g de crème entière, froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 968 kJ / 231.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 menit
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1sa
Glace à la pomme et au lait de coco
10 Min
Caramels à la crème
2h
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Salade pommes-carottes
5 menit
Focaccia aux tomates
40 dk
Crème Thermomix®
45 dk
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 menit
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min