Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, cassé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de café instantané en poudre
- 120 g de chocolat en poudre, à diluer
- 500 g de crème entière, froide
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 968 kJ / 231.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 11.3 g
Alternatywne przepisy
Émincé à la zurichoise
50 min
Velouté de poivrons
20min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Crème glacée aux fruits
5min
Salade russe
1h 15 min
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 min
Mousse au thon
5min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Focaccia aux tomates
40 min
Cake à l'orange
1h