Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, effeuillés
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés (3 cm)
- 1 branche de romarin, frais, effeuillée
- 2 branches de thym, frais, effeuillées
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon vos goûts
- 100 g de beurre, mou coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 110 g
- Kalorie
- 3167.2 kJ / 756.8 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 83.5 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux bolets et au brie
35min
Mousse au thon
5min
Sauce cocktail
5min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5min
French dressing raffiné
15min
Croissants au jambon
35min
Focaccia aux tomates
40min
Beurre aux herbes
5min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Tresse bernoise
1h 45min