Urządzenia i Akcesoria
Crackers di Parmigiano Reggiano e paprica
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
24 pezzi
Składniki
-
200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 18 mesi)
-
¼ di cucchiaino di paprica piccante
-
20 g di semi di sesamo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3 g
Kalorie
159 kJ /
38 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pausa low carb
19 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tartine tonno e ceci
30 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40 min
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 godz.
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 godz. 30 min
Bicchierini capresi
30 min
Spritz ai lamponi
15 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 godz.
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 min
Sformatini verdure e yogurt
40 min
Frollini salati al rosmarino
1 godz. 30 min