Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone

Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone

3.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porzioni

Składniki

Gelatina alle fragole
  • di fragole pulite e a pezzi
    500 g
  • di zucchero
    40 - 60 g
  • fogli di gelatina ammollati in acqua fredda e strizzati
    3
Mousse al cioccolato bianco
  • di scorza di limone
    1 pezzo
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    160 g
  • di latte intero
    80 g
  • di cioccolato bianco a pezzi
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 447.2 kcal / 1870.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 46.5 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Sód 63.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...