
Urządzenia i Akcesoria
Delizia alla fragola di Plougastel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 porzioni
Składniki
Biscotto alle mandorle
-
70 g di mandorle pelate
-
60 g di farina
-
120 g di zucchero
-
4 albumi
-
3 tuorli d'uovo
Mousse alle fragole
-
400 g di fragole a metà
-
100 g di zucchero
-
4 fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
-
350 g di panna (35% di grassi) molto fredda
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
384 kcal /
1607 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
38.5 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La cucina Bretone
10 Przepisów
Włochy
Włochy