
Urządzenia i Akcesoria
Delizia alla fragola di Plougastel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 porzioni
Składniki
Biscotto alle mandorle
-
di mandorle pelate70 g
-
di farina60 g
-
di zucchero120 g
-
albumi4
-
tuorli d'uovo3
Mousse alle fragole
-
di fragole a metà400 g
-
di zucchero100 g
-
fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata4
-
di panna (35% di grassi) molto fredda350 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
384 kcal /
1607 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
38.5 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La cucina Bretone
10 Przepisów
Włochy
Włochy