Urządzenia i Akcesoria
Grissoni rustici saporiti
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
25 pezzi
Składniki
-
200 g di provola affumicata, a pezzi
-
100 g di pancetta a cubetti
-
220 g di acqua
-
15 g di lievito in polvere
-
400 g di semola di grano duro + q.b. per infarinare
-
20 g olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
5.1 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee per invitare
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Focaccine all'origano (TM6)
3 Std. 45 Min
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3 Std.
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Tarallini al latte
3 Std. 10 Min
Cracker dolci salati
1 Std. 30 Min
Crackers all'acqua
3 Std.
Crackers classici
3 Std.
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Crackers al rosmarino
3 Std.