![Pan coniglio Pan coniglio](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8F6BFC2-684A-4FA1-86B9-5CE08B29B123/Derivates/D04CD6A1-6690-4CF5-AEAC-7E5F5C706457.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua
- 100 g di latte + q.b.
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
-
600
g di farina tipo 1
lub 600 g di farina tipo 00 - 30 g di burro
- 10 g di sale
- 2 olive nere
- 2 mandorle
- 1 cucchiaino di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Colomba al cioccolato fondente
50 Min
Colomba ai mirtilli rossi e cioccolato bianco
1 Std.
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 Std.
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Colomba cioccocaffè
1hod. 10min
Colomba salata
3 godz. 10 min
Campana di pane
4h
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min