Urządzenia i Akcesoria
Pan coniglio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 5 min
10 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua
-
100 g di latte + q.b.
-
10 g zucchero
-
10 g di lievito di birra fresco
-
600 g di farina tipo 00600 g di farina tipo 1
-
30 g di burro
-
10 g di sale
-
2 olive nere
-
2 mandorle
-
1 cucchiaino di semi di sesamo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8 g
Kalorie
1038 kJ /
248 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Grissini tricolore
3 godz.
Stella di pane
3 godz. 30 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 godz. 35 min
Corona di pan di pizza
4 godz.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Pane ragno
1 godz. 20 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Bottoncini al latte semidolci
5 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Pane scugnizzo
2 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min