Panna cotta danese

Panna cotta danese

3.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    500 g
  • di zucchero
    60 g
  • di latte freddo
    400 g
  • fogli di gelatina ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
    7
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    1
    1 bustina di vaniglia in polvere
  • di frutta fresca mista di stagione, a pezzi
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 202.3 kcal / 846.6 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 36.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...