Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7155 kJ / 1710 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 177 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetto di pesce con germogli di soia in salsa piccante
Brak ocen
Risotto con salampatata
35min
Penne risottate alla vodka
35min
Salsa rubra
30min
Aroma di capperi
4h 10min
Schiaccia campigliese
55min
Burro ai funghi porcini
4h
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1h 20min
Stelle di mare
30min
Manhattan
10 min
Bagna cauda
35min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min