
Urządzenia i Akcesoria
Burro al tonno
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate1 rametto
-
di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato100 g
-
di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)200 g
-
di sale1 - 2 pizzichi
-
limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco½
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
1710 kcal /
7155 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
177 g
Węglowodany
2.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Burro aromatico
10 Przepisów
Włochy
Włochy