Burro al tonno

Burro al tonno

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
    1 rametto
  • di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
    100 g
  • di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
    200 g
  • di sale
    1 - 2 pizzichi
  • limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
    ½

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1710 kcal / 7155 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 177 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...