Burro al tonno
TM5 TM6

Burro al tonno

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline, lavate e asciugate
  • 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
  • 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
7155 kJ / 1710 kcal
Białko
27.2 g
Węglowodany
2.3 g
Tłuszcz
177 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy