
Urządzenia i Akcesoria
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di acqua1000 g
-
di fagiolini verdi freschi puliti400 g
-
di patate novelle sbucciate800 g
-
cipolla rossa di Tropea a fette sottili1
-
di pomodori costoluti a spicchi500 g
-
spicchi di aglio schiacciati1 - 2
-
olio extravergine di oliva a piacere
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
160 kcal /
669 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
28.6 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Legumi in insalata
10 Przepisów
Włochy
Włochy