Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto

Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto

4.6 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1000 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti
    400 g
  • di patate novelle sbucciate
    800 g
  • cipolla rossa di Tropea a fette sottili
    1
  • di pomodori costoluti a spicchi
    500 g
  • spicchi di aglio schiacciati
    1 - 2
  • olio extravergine di oliva a piacere
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 160 kcal / 669 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 28.6 g
Błonnik 5.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...