Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de judías rojas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de cebolla cortada en trozos
- 150 g de zanahoria cortada en trozos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 670 kJ / 167 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Błonnik
- 11.2 g
Alternatywne przepisy
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1u.
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Sopa de pasta y judías pintas
40min
Alubias con gambas
20min
Sopa de garbanzos con espinacas
30min
Sopa de los hortelanos
30min
Crema de judías blancas con espinacas
30min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Crema de judías blancas y verduras
30min