Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de zanahoria en rodajas finas
- 300 g de tomates maduros, en dados (1 cm)
- 300 g de calabacín con piel, en dados (1 cm)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 caballa fresca limpia en filetes (aprox. 400 g), salpimentados
- 50 g de vino blanco seco
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 5724 kJ / 1368 kcal
- Białko
- 85.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 100 g
- Błonnik
- 10.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caballa con pisto de calabacín
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1 Std. 15 Min
Potaje de vigilia
30 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Acelgas con pollo y verduras para dos
30 min
Potaje con garbanzos
35min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min