Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de zanahoria en rodajas finas
- 300 g de tomates maduros, en dados (1 cm)
- 300 g de calabacín con piel, en dados (1 cm)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 caballa fresca limpia en filetes (aprox. 400 g), salpimentados
- 50 g de vino blanco seco
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 5724 kJ / 1368 kcal
- Białko
- 85.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 100 g
- Błonnik
- 10.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Potaje de vigilia
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate
50min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Lomos de pescado y guisantes con jamón al pimentón
25min
Merluza a la gallega
40min
Guiso de pulpo
45min
Salmón à la nage
30min
Corvina a la roteña
45min
Caballa con pisto de calabacín
30min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Caldeirada de peixe
40min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min