Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla, en mitades
- 1 diente de ajo, pelado
- 100 g de zanahoria, en piezas (3-4 cm)
- 70 g de rama de apio, picado
- 120 g de hongos, frescos
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g jitomate en conserva
- 1 cda caldo de verduras en pasta
- 120 g lentejas rojas, secas
- 1 cda salsa de soya, tipo tamari
- 1 cdita miel de maple
- 200 g de espagueti, cocido
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 843 kJ / 202 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 866 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Quinoa con ejotes
30 Min
Tortitas de coliflor con aderezo de yogur
40min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 Std. 30 Min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 Min
Pesto sin lácteos
5 min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40min