Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de nata
- 3 dientes de ajo
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 4 calabacines redondos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 400 g agua
- 4 cucharadas de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2017 kJ / 486 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1111 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacines rellenos de arroz y carne
1 Std.
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Flan de verduras con crema de piñones
40min
Sopa de galets rellenos de foie
1h 45min
Mini quiches de verduras con confit de pato (Cocción lenta)
1 Std.
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35min
Tomates rellenos de atún y calabacín
30 Min
Lasaña de verduras al vapor XXL
50 Min
Pastel de verduras y queso fresco
3h 40min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Rollitos de alcachofa y parmesano
45min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min