Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de nata
- 3 dientes de ajo
- 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas) en trozos
- 4 calabacines redondos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos
- 400 g agua
- 4 cucharadas de pan rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2017 kJ / 486 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1111 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Berenjenas paputsákia (Grecia)
1h 20min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1óra
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Coliflor con bechamel
55min
Flan de verduras con crema de piñones
40 min
Rape al oporto
50min
Terrina de salmón con mango
3h 20min
Endibias gratinadas
40 min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Milhojas de berenjena y queso de cabra al pesto
50min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min