Wersje kompatybilne
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua
- 800 g de patatas harinosas peladas, en trozos de 3-4 cm
- 4 cucharadas de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de crème fraîche
- 100 - 150 g de salmón ahumado en tiras de 5x3 cm
- 50 g de caviar negro
-
10
g de eneldo fresco
lub 10 g de brotes germinados
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 307 kJ / 73 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 170.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hojaldre provenzal
2h
Patatas rellenas de jamón y gambas
1h
Costrada de queso brie
50 min
Galets rellenos gratinados en salsa de almendras
3h 20min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3h 35min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Minitostas de falso tartar de tomate
20min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1h
Miniquiches de beicon y champiñones
30 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 Std. 40 Min