Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773 mg
Białko
5 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Mediterranean Chicken
35 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min