Urządzenia i Akcesoria
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
canned diced tomatoes undrained14 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sugar1 oz
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into strips (½ in.)28 oz
-
crème fraîche3 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper⅛ tsp
-
whole wheat tortillas10
-
arugula leaves2 oz
-
canned pineapple halved10 slices
-
cilantro leaves5 - 6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
26 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Strawberry BBQ Meatballs
45 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Chicken and Pineapple Wraps
1 godz. 20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Chicken and Dumplings
45 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Chicken Fajita Soup
50 min