Urządzenia i Akcesoria
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
10 pieces
Składniki
-
canned diced tomatoes undrained14 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sugar1 oz
-
chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless cut into strips (½ in.)28 oz
-
crème fraîche3 oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cayenne pepper⅛ tsp
-
whole wheat tortillas10
-
arugula leaves2 oz
-
canned pineapple halved10 slices
-
cilantro leaves5 - 6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
26 g
Kalorie
1715 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lunch Box
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Marsala
40 min
Southwest Quinoa
40 min