Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Chicken with Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
lemon peel thin peel only, no pith (approx. ½ lg. lemon)½ oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red onion thinly sliced (approx. 1 lg. onion)8 oz
-
olive oil (approx. 1 tbsp)½ oz
-
chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6-7 thighs), halved16 oz
-
chicken stock low sodium3 oz
-
white wine2 oz
-
capers rinsed2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
Kalamata olives, pitted halved7 oz
-
fresh mixed herbs leaves only (e.g. parsley, cilantro, oregano)6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
641.3 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
846.2 kJ /
202.3 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken Adobo
1 godz. 25 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Chicken Marsala
40 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min