Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.4 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 godz. 45 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Smoked Salmon and Watercress Pesto Crostini
15 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.