Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 47.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.1 g
- Błonnik
- 13.1 g
- Sód
- 531.4 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp Scampi
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Guacamole
5 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Green Chili Deviled Eggs
40min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min