Urządzenia i Akcesoria
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Lamb
-
olive oil1 tsp
-
rack of lamb Frenched, fat trimmed1
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
garlic cloves2
-
fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)1 oz
-
Dijon mustard2 tbsp
Artichoke and Spinach Purée
-
Parmesan cheese½ oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained24 oz
-
water½ oz
-
lemon juice to taste1 tsp
-
olive oil1 tsp
-
fresh baby spinach3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
531.4 mg
Białko
26.8 g
Kalorie
2572.1 kJ /
614.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Węglowodany
25.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter
50 min
Cauliflower Potato Salad
1 godz. 30 min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2 godz. 45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Scampi
40 min
Tuna Tapenade
5 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Garlic Shrimp
35 min