Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 26-28 oz)4 - 5
-
8 oz sour creamplain Greek yogurt8 oz
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Pear Cider
25 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Medicine Ball Tea
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min